Skip to main content

Werken bij Dijkman Sloop- en Grondwerken.

Voor mensen die uitdagingen in plaats van obstakels zien en er niet vies van zijn de handen vies te maken, kom werken bij Dijkman Sloop- en Grondwerken.

Dijkman Sloop- en Grondwerken is een familiebedrijf dat is ontstaan in Assendelft en is inmiddels alweer lange tijd in Beverwijk gevestigd.

Zoek jij een leuke en uitdagende baan in bouwsector? Wil jij gratis naar de sportschool en deins jij niet terug voor een zware kluif? Dan pas jij prima in ons team en bij onze kernwaardes.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen zoals jou om ons team mee te versterken. Ook als je geen ervaring hebt in sloopwerk, maar het vak wel wilt gaan leren ben je welkom. Onze ervaren rotten nemen je graag onder hun hoede.

Als je bij ons werkt maken we geen onderscheid in functie, ervaring of aantal jaren in dienst. Iedereen is lid van onze familie. Zodoende hebben wij het geluk om al heel lang een grote harde kern aan medewerkers te hebben. Dat zegt toch genoeg?

Hoe drink jij je koffie?

Momenteel hebben wij geen specifieke vacatures uit staan.

Wel is het zo dat wij altijd wel ruimte hebben voor de juiste vakman om in loondienst te komen of ZZP’er om mee samen te werken.

Dus beginnen je handen al te jeuken? Top.

Vul dan het formulier in of pak nu die telefoon op en bel ons gerust. Dan maken we een afspraak met je bij ons op kantoor.

Onze ‘loei sterke koffie’ staat voor je klaar.

Ook voor vragen kun je ons bellen!