Skip to main content

Dijkman. Jouw nuchtere partner voor sloop- en grondwerk.

Al sinds de eeuwwisseling bestaat Dijkman Sloop- & Grondwerken. Er is sinds die tijd niet veel veranderd in onze kernwaarden en kwaliteitseisen. Sloop maar gewoon, dan doe je al gek genoeg is ons motto.

Natuurlijk groeien ook wij mee met onze tijd, maar in de basis blijven we wij de nuchterheid zelve. De neuzen staan bij ons dan ook altijd vooruit, maar ook koesteren wij ons verleden en alle mooie mensen om ons heen.

Een familiebedrijf dat gegroeid is, maar wel zichzelf is gebleven.

Dijkman Grond- & Sloopwerken is door vader Dijkman in 2000 opgericht in ons thuis; Assendelft. In de kleigrond van deze kleine gemeente aan de bovenkant van het Noordzeekanaal ligt het fundament voor ons mooie bedrijf.

Om de groei verder door te zetten, besloten wij om in 2014 te verhuizen naar het meer centraal gelegen Beverwijk. Hier aan de Wijkermeerweg (het hart van ondernemend Beverwijk) groeide Dijkman Sloop- & Grondwerk uit tot hét sloopbedrijf van de IJmond. Ons Assendelven no-nonsense karakter bleek prima te passen in het nuchtere Beverwijk.

Tijdens deze mooie periode van groei, sloeg echter ook het noodlot voor ons toe. Onze vader kwam veel te vroeg te overlijden. Sindsdien zetten wij – zijn zoons Ron en Leon – alle kennis, passie en het meegekregen karakter van onze vader met trots voort in het familiebedrijf.

We weten waar we vandaan komen en zullen dan ook altijd met beide benen op de ‘Assendelven’ kleigrond blijven staan.

Onze kwaliteitseisen
Dijkman-Sloop-en-Grondwerken-Beverwijk-Assendelft-Sloopwerk-Vakkundig-Casco-Demontage

Heb je een uitdagend sloop- of grondwerk project voor ons?