Skip to main content

De ideale middenweg in de wereld van Sloopbedrijven.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en de flexibiliteit van een familiebedrijf te combineren met de slagkracht van de grootste partijen in de sloopwereld.

De ideale middenweg wat ons en onze klanten betreft.

De kwaliteitseisen van Dijkman Sloop- en Grondwerken.

Samen met ons team van meer dan 20 vaklieden houden wij daarbij ook altijd vast aan onze zes kwaliteitseisen.

1

Persoonlijk contact.

We kennen onze opdrachtgevers bij naam, werken niet met projectleiders of accountmanagers. Elke klant krijgt dezelfde persoonlijke aandacht en benadering.
2

Vakkundig advies en uitvoering.

Naast persoonlijk contact komen wij (Ron of Leon) ook altijd zelf een project opnemen. Hierdoor krijgt de klant altijd een volwaardig advies. Voor de uitvoering bestaat ons team uit echte slopers. Want ja, professioneel slopen is echt vak apart.
3

Brede inzetbaarheid.

Door de lange ervaring en ons trouwe personeelsbestand met echte slooplieden, kunnen wij onszelf breed inzetten. Van regulier sloopwerk tot specialistisch sloopwerk.
4

Flexibel en slagvaardig.

Wij doen niet aan 'kan niet', 'lukt niet' of 'gaat niet'. Wij stellen ons altijd dienstbaar op voor de opdrachtgever en handelen liever in plaats van praten.
5

Betrokken familiebedrijf

Ons bedrijf is ons paradepaardje. We hebben een goede naam en goede verstandhouding met onze opdrachtgevers. Dat willen natuurlijk we graag zo houden. Daarom is elk project belangrijk voor ons.
6

Niet vies van vieze handen.

Wij zijn niet vies van vieze handen. Slopen is zwaar werk, maar we vinden het prachtig. Daarbij stoppen we pas als de klus geklaard is. Samen uit samen thuis.

Heb je een uitdagend sloop- of grondwerk project voor ons?