Skip to main content

Boor- en zaagwerk in harde materialen.

Beton, staal of hardsteen. Zo maar wat materialen waar de aannemer niet altijd de juiste gereedschappen, kennis of tijd voor heeft. Desalniettemin komt het bij veel projecten voor dat er een harde materie moet worden doorboord of te worden ingezaagd.

Dijkman Sloop- en Grondwerken helpt de aannemerij met uitdagend boor- en zaagwerk. Dat kan op basis van jouw planning of als 'spoedje' bij een onverwachte situatie.

Ons boor- en zaagwerk is zeer breed inzetbaar.

We moeten het nog tegen komen. Boor- en zaagwerk waar wij niet mee uit de voeten kunnen. Ongeacht het type materiaal of de wens van de opdrachtgever kunnen wij zo goed als alle projecten aan.

Van de standaard betonboringen tot het zorgvuldig inzagen van een duurzaam onderdeel van het pand dat niet mag beschadigen. Wij beschikken niet alleen over de juiste apparatuur, ook hebben onze vakspecialisten juiste kennis en ervaring om elke klus effectief aan te pakken.

Diensten-Boor-en-zaagwerk-Dijkman-Grond-en-Sloopwerken-Beverwijk-Afbeelding

Niet voor niets worden wij altijd als eerst gebeld.

Zoals gezegd kan het voorkomen dat een aannemer of projectontwikkelaar voor onvoorziene situaties komt te staan. Vervelend natuurlijk, maar het hoeft niet een project te vertragen.

Het eerste wat onze vaste klanten dan doen is Dijkman bellen. Wij komen dan zo snel mogelijk de werkzaamheden bekijken en gaan snel en effectief aan de bak, zodat de klant weer snel door kan.

Maak kennis met Dijkman
  • Persoonlijk contact.
  • Vakkundig advies en uitvoering.
  • Brede inzetbaarheid.
  • Flexibel en slagvaardig.
  • Betrokkenheid van een familiebedrijf.
  • Niet vies van vieze handen.

"Leon en Ron schatten als geen ander in hoe de klus te klaren."

Sinds de eerste samenwerking met Dijkman, laat ik hen ook al ons boor- en zaagwerk doen. Ron en Leon weten namelijk precies hoe ze het werk moeten aanpakken, komen met goede adviezen en komen altijd hun planning na, zelfs bij een onverwachte spoedklus!

Heb je een uitdagend sloop- of grondwerk project voor ons?