Skip to main content

Met grond- en straatwerk verbreden wij onze service als sloopbedrijf.

Met ons grond- en straatwerk leggen wij voor jouw als opdrachtgever altijd de perfecte basis. Grond- en straatwerk is geen randzaak binnen ons bedrijf, maar een dienst die we met dezelfde kennis en gedrevenheid uitvoeren als onze sloopwerkzaamheden.

Deze werkzaamheden gaan namelijk prima hand in hand. Zo worden wij eerst ingezet om de sloopwerkzaamheden te verrichten, om daarna het grondwerk aan te pakken.

Grondwerk geldt als de perfecte start van jouw project.

Grondwerk is de basislaag van elk bouwproject. Om daarom niet met een valse start te beginnen kiezen aannemers en projectontwikkelaars graag voor Dijkman Sloop- & Grondwerken.

Je wilt als aannemer of projectontwikkelaar immers tijdig kunnen starten op een ondergrond waarop (letterlijk) direct gebouwd kan worden.

Daarnaast worden grondwerkzaamheden ingezet als basis voor bestrating of asfaltering. Met name bedrijven- of parkeerterreinen zijn grote oppervlaktes die een ‘kak-strakke’ ondergrond nodig hebben voor het beste eindresultaat.

Straatwerk om een terrein volledig op te leveren.

Als je een volledig bedrijventerrein of parkeerplaats wilt laten bestraten pakken we dit natuurlijk ook op voor je. Door heel Noord-Holland hebben wij dan ook al menig straatsteen mogen leggen. In het gewenste patroon, afgestemd op de functie en voorzien van de juiste drainage. Want de kleigrond in bijvoorbeeld West-Friesland vergt een andere afwatering dan de duingrond langs de kust.

Met juiste adviezen, materialen en uitvoering is het resultaat altijd duurzaam; het straatwerk van het terrein gaat lang mee. 

Voor vele opdrachtgevers zijn wij daarom de vaste partner in grond- en straatwerk.

Niet alleen aannemers en projectontwikkelaars vertrouwen in Dijkman voor hun grond- en straatwerk. Overheidsinstanties en Gemeentes weten ons ook te vinden.

Want voor deze ’tak van sport’ handhaven wij natuurlijk ook onze kwaliteitsnormen.

Maak kennis met Dijkman
  • Persoonlijk contact.
  • Vakkundig advies en uitvoering.
  • Brede inzetbaarheid.
  • Flexibel en slagvaardig.
  • Betrokkenheid van een familiebedrijf.
  • Niet vies van vieze handen.

"Omdat Dijkman weet wat aanpakken is."

Als wij een bedrijventerrein hebben dat moet worden opgeknapt, bellen we steevast de mannen van Dijkman. Vanaf het moment dat zij komen inmeten op locatie gaat het hard. De planning en offerte ontvang ik binnen no-time, de oplevering lukt altijd ruim voor de deadline en het resultaat is altijd perfect. Ron, Leon en hun team zijn aanpakkers waarop je kunt bouwen!

Heb je een uitdagend sloop- of grondwerk project voor ons?