Skip to main content

Sloopwerkzaamheden waarop gebouwd kan worden.

Sloopwerkzaamheden zijn een belangrijk onderdeel van ieder bouwproject, groot of klein. Jij als opdrachtgever wilt immers zo snel mogelijk aan de slag kunnen in een bezemschone ruimte.

Dijkman Sloop- en Grondwerken is al sinds de eeuwwisseling de partner in sloopwerkzaamheden voor de bouw en grote projectontwikkelaars. Vanaf het eerste contact gaan we voor een kwalitatieve en daadkrachtige oplevering en een persoonlijke samenwerking. Jouw succes is ons succes.

Sloopwerkzaamheden in alle vormen en maten mogelijk.

Natuurlijk kunnen we je overdonderen met sprekende termen, innoverende gedachtes en mooie dienstomschrijvingen, maar sloopwerk is sloopwerk. Noord-Hollandse nuchterheid.

De sloopwerkzaamheden die wij uitvoeren komt er dan ook in alle vormen en maten. Van regulier sloopwerk waar we wekelijks onze ‘jekker’ in zetten, tot meer delicaat sloopwerk bij bijvoorbeeld een renovatie waar zorgvuldigheid noodzakelijk is.


Wat dan ook de sloopopdracht en wensen mogen zijn, wij staan klaar met raad en daad.

Diensten-Sloopwerkzaamheden-Dijkman-Grond-en-Sloopwerken-Beverwijk-Afbeelding

Daarom kiest de bouw al 20 jaar voor Dijkman.

Ongeacht of het nu om zelfstandige timmermannen, de grotere aannemers of om landelijke projectontwikkelaars gaat. Ze weten ons allemaal te vinden. Voor velen zijn wij bovendien al meer dan 10 jaar de vaste partner voor hun sloopwerkzaamheden.

Dat is natuurlijk niet voor niets. Wij onderscheiden ons al sinds de oprichting door altijd onze zes kwaliteitsnormen na te streven.

Maak kennis met Dijkman
  • Persoonlijk contact.
  • Vakkundig advies en uitvoering.
  • Brede inzetbaarheid.
  • Flexibel en slagvaardig.
  • Betrokkenheid van een familiebedrijf.
  • Niet vies van vieze handen.

"Dijkman is met ons meegegroeid, maar nooit veranderd."

Als sinds onze oprichting in 2008 werk ik samen met Dijkman. Toen nog als zzp’er, inmiddels als bouwbedrijf met een team van 15 man. Ron en Leon stonden mij destijds als startende ondernemer met dezelfde persoonlijke aandacht en slagkracht bij, die ik ook nu steevast als aannemer mag verwachten van de mannen Dijkman.

Dat zegt toch genoeg?

Jeroen Wilbrink

Bouwbedrijf J. Wilbrink

Heb je een uitdagend sloop- of grondwerk project voor ons?