Skip to main content

Casco demontage van kantoorpanden en winkelcentra.

Waar we voor ons sloop- grond- en straatwerk voornamelijk in Noord-Holland worden ingezet, worden we voor de casco demontage van kantoorpanden en winkelcentra vanuit heel het land 'ingevlogen'.

Waarom? Casco demontage is namelijk een zeer specialistische dienst. Hierdoor zijn niet alle sloopbedrijven in staat dit naar wens van de ontwikkelaar kunnen uitvoeren.

Wat maakt casco demontage een specialistische dienst?

Het is een zeer precies werk, waarbij dikwijls onderdelen in tact moeten blijven. Ook ligt onnodige randschade aan andere omliggende panden op de loer als je niet weet wat je doet. Daarnaast wil je geen vertraging oplopen door de werkzaamheden.

Een goede specialist in casco demontage levert daarom een goede mix tussen zorgvuldig en snel werken.

Dijkman Sloop- & Grondwerken heeft zich bovendien gespecialiseerd in bijvoorbeeld het demonteren van roltrappen, zodat deze elders geïnstalleerd kunnen worden.

Diensten-Casco-demontage-van-kantoorpanden-en-winkelcentra-Dijkman-Grond-en-Sloopwerken-Beverwijk-Afbeelding

Minimale overlast en schoonwerken zijn de sleutels tot succes.

De uitdaging bij het casco demonteren van een compleet kantoorpand of winkelpand is vaak de ligging. Kantoorpanden staan dikwijls in een druk bedrijventerrein en winkelpanden in een nog drukkere winkelstraat. In beide gevallen is het de noodzaak om overlast en vervuiling te minimaliseren tot een acceptabel niveau voor de omgeving.

Door goed te plannen, slimmer te slopen en een flexibele werkhouding is Dijkman Sloop- en Grondwerken prima in staat om het voor ‘de buren’ zo leuk mogelijk te houden.

Kwaliteitseisen waarmee wij ook voor casco demontage de ideale partner te zijn.

Projectontwikkelaars en bouwbedrijven zien het nut van een vakkundig sloopbedrijf die casco demontage onder de knie hebben. Ook voor hen werken wij altijd met de voor ons zo belangrijke kwaliteitseisen.

Maak kennis met Dijkman
  • Persoonlijk contact.
  • Vakkundig advies en uitvoering.
  • Brede inzetbaarheid.
  • Flexibel en slagvaardig.
  • Betrokkenheid van een familiebedrijf.
  • Niet vies van vieze handen.

"Minimaal overlast in een van de drukste winkelstraten van Nederland."

Voor onze vaste opdrachtgever mochten wij een winkelrenovatie uitvoeren in het hart van Alkmaar. De sloopfase is daarbij altijd een hekelpunt van omliggende winkeliers, zij willen logischerwijs dat hun klanten minimaal overlast ervaren van deze werkzaamheden. Ook bij dit winkelpand in zeer drukke omgeving slaagde het team van Dijkman de overlast te minimaliseren, waardoor het contact met de andere winkeliers perfect verliep.

Dennis Van Gelderen

Van Gelderen Bouwbedrijf

Heb je een uitdagend sloop- of grondwerk project voor ons?